Wij maken gebruik van COOKIES op deze website
ok

Partners

ION-IP hecht veel waarde aan het ontwerpen van oplossingen die het primaire bedrijfsproces van haar relaties optimaal ondersteunen. Om tot de beste combinatie van kennis en technologie te komen, betrekken wij onze partners nauw in dit proces. Wij hebben uitsluitend partners geselecteerd die compleet zijn in hun portfolio en die in hun segment een marktleidersrol vervullen.

ION-IP is op het hoogste niveau gecertificeerd en werkt nauw samen met de volgende technologiepartners:
 
 • Palo Alto Networks
 • F5 Networks
 • Radware
 • Axway
 • CA-Layer 7
 • Beyond Security
 • Airwatch
 • Safenet
 • Zscaler
   


Palo Alto Networks - Next-Generation Firewalls

Palo Alto Networks is de bedenker en marktleider van Next-Generation Firewalling. Palo Alto Networks is in 2005 opgericht door NIr Zuk, Security Visionair en schrijver van de Statefull inspecition code die tot op heden in alle Firewalls gebruikt wordt. Palo Alto Networks levert een ongekende controle over applicaties en inzicht in de applicatiecontent. Anders dan de traditionele firewall kijkt Palo Alto naar de gebruiker in combinatie met de gebruikte applicatie en niet naar IP-adressen en poorten. Met behulp van de gepatenteerde App-ID engine identificeert Palo Alto applicaties, ongeacht de poort, het protocol of SSL encryptie. Met Palo Alto krijgt de controle terug op alle applicaties die in uw netwerk gebruikt worden gekoppeld aan de gebruiker! Palo Alto doet tot 20Gbps aan firewalling zonder degradatie in de performance, zoals gebeurt bij elke andere firewall of Unified Threat Management Device.
 
Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze security oplossingen

F5 Networks

F5 Networks is marktleider in Application Delivery Networking (ADN). Het bedrijf levert oplossingen die de veiligheid, snelheid en beschikbaarheid van applicaties verbeteren. De flexibele F5-architectuur stelt organisaties in staat te innoveren op basis van informatie uit communities. Op deze manier kunnen organisaties hun IT-flexibiliteit verbeteren en op dynamische wijze diensten met een toegevoegde waarde aanbieden. Het is de visie van F5 om de beschikbaarheid van data en applicaties te combineren. Met deze combinatie profiteren klanten van een buitengewoon uitgebreide keuze hoe ze hun ADN-oplossingen inzetten. Dit opent voor hen een wereld van beheermogelijkheden voor applicaties, servers, storage en netwerkbronnen waarmee organisaties in staat zijn hun application delivery te stroomlijnen en kosten te besparen. Multinationals, wereldwijde organisaties, service- en cloud-providers, en leveranciers van Web 2.0-content vertrouwen op F5 om zakelijke successen te behalen.
 
Voor meer informatie: www.F5networks.nl.

Radware

Radware is de globale marktleider op gebied van geïntegreerde application delivery oplossingen, garandeert de volledige beschikbaarheid, maximale performance, en de complete beveiliging van business kritische applicaties voor bijna 10.000 enterprise klanten en carriers over de gehele wereld. Met APSolute®, Radware’s alles omvattende en bekroonde suite van application delivery en network security producten, kunnen bedrijven uit iedere industrie hun productiviteit opvoeren, hun winstgevendheid verhogen, en de kosten van de IT operatie en aanschaf kosten van infrastructuur verlagen door het “business smart” maken van het netwerk.
 
Voor meer informatie: www.radware.com.

Axway

Axway is een bedrijf dat gespecialiseerd is in Business Interaction. Axway is de enige die alle zakelijke interacties kan beheren, uitrollen, beveiligen en monitoren. Axway facilliteert de transacties, processen en integratie tussen organisaties die de business versnellen door het wegnemen van de traditionele drempels van dataoverdracht. De oplossing is zeer uitgebreid en biedt organisaties business-to-business integratie, Managed File Transfer, Secure Email, business activity monitoring, enterprise application integration, service-oriented architecture, business process management, track & trace and identity management solutions. We bieden dit in een professional service model aan en ook als cloud en SaaS oplossing. Axway is volgens Gartner de absolute leider als het gaat om Managed File Transfer oplossingen.
 
Voor meer informatie: www.axway.com.

CA-Layer7

Layer 7 is de marktleider in het leveren van XML Security, SOA Governance en connectiviteitoplossingen voor SOA, Web en Cloud. Met de 2 verschillende varianten, SecureSpan en CloudSpan, voor gateway en management oplossingen zorgt Layer 7 ervoor dat organisaties meer kunnen halen uit hun online investeringen voor bijvoorbeeld webapplicaties.
 
Voor meer informatie: www.layer7tech.com.

Beyond Security

Beyond Security is meer dan 10 jaar innovatief marktleider als het gaat om security control en management oplossingen. De oplossing biedt geautomatiseerd vulnerability scanning, controle en management om organisaties te helpen met hun compliance vraagstukken. De oplossing vindt kwetsbaarheden in servers, het netwerk, desktops en applicaties om vervolgens de gaten in uw security te kunnen dichten. De oplossingen geven u de tools in handen om uw Security nog beter onder controle te krijgen en te houden. Met klanten in elke grote industrie en een aantal van de grootste bedrijven ter wereld is Beyond Security een van de beste oplossingen als het gaat om Vulnerability Management.
 
Voor meer informatie: www.beyondsecurity.com.

Zscaler

Zscaler beveiligt cloud applicaties met real-time security.
Het begrip enterprise security is aan het veranderen met ’s werelds grootste en veilige Zscaler Cloud-gateway die gebruikers in staat stelt zaken te doen buiten het bedrijfsnetwerk. Zscaler’s veilige Cloud-gateway verwerkt meer dan 5 miljard transacties per dag met bijna nul foutmarge om vrijwel direct het gebruiksverkeer op elk device, overal ter wereld te beschermen zonder dat daar hardware en software voor nodig is.
Meer dan 3000 bedrijven over de hele wereld gebruiken Zscaler om hun IT processen te vereenvoudigen, security oplossingen te consolideren en op veilige wijze hun bedrijf geschikt te maken voor mobility, Cloud en Social Media.
 
Voor meer informatie Zscaler Cloud Security
 

Airwatch

AirWatch is de marktleider op het gebied van Mobile Device Management (MDM) en Mobile Security. Alle mobiele devices worden met behulp van Airwatch centraal beheerd ongeacht het besturingssysteem.
 
De laatste jaren neemt het gebruik van mobiele devices – zoals smartphones en tablets – steeds meer toe. Wij krijgen dan ook steeds meer te maken met security vraagstukken die gaan over remote toegang tot netwerken en de verschillende bedrijfsrisico’s die daaruit voortvloeien. Ook beheerderslast en de controle over het (mobile) security beleid speelt vaak een grote rol binnen organisaties.
 
Met behulp van onze Mobile Device Management oplossingen kunt u eenvoudig beveiligingsbeleid opzetten en beheren, en de mobiele apparatuur in uw organisatie beveiligen.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar www.airwatch.nl

SafeNet

SafeNet is een van de grootste data beveiligingsbedrijven ter wereld en levert data security oplossingen aan organisaties en marktleiders over de hele wereld met oplossingen voor zowel het datacenter als de cloud.
 
Naast een leidende positie voor Data Encryptie is Safenet leider in het Gartner MQ voor ‘User Authentication’.
 
De SafeNet Authentication Service (SAS) is een oplossing voor sterke authenticatie en is zowel in een Cloud Software-as-a-Service (SaaS) of Private Cloud (On-premise) versie beschikbaar.
SAS biedt onder andere een zeer brede ondersteuning van tokens en tokenless authenticatie methoden, van industriestandaarden zoals RADIUS en SAML en de beschikbaarheid van de API’s en agents voor andere applicaties. Daarnaast ontlast de uitgebreide self-service portal de helpdesk en geldt in het algemeen een lage TCO.
 
Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze security oplossingen.

Bel mij

Uw naam*:
Uw telefoonnummer*:
Verzenden

ING

"ION-IP is een professionele organisatie met een oog voor de klant"