Wij maken gebruik van COOKIES op deze website
ok

Partners

ION-IP hecht veel waarde aan het ontwerpen van oplossingen die het primaire bedrijfsproces van haar relaties optimaal ondersteunen. Om tot de beste combinatie van kennis en technologie te komen, betrekken wij onze partners nauw in dit proces. Wij hebben uitsluitend partners geselecteerd die compleet zijn in hun portfolio en die in hun segment een marktleidersrol vervullen.

ION-IP is op het hoogste niveau gecertificeerd en werkt nauw samen met de volgende technologiepartners:
 
 • Palo Alto Networks
 • F5 Networks
 • Radware
 • BMC Software
 • Axway
 • Layer 7
 • Beyond Security
 • Storgrid
 • Airwatch
   


Palo Alto Networks - Next-Generation Firewalls

Palo Alto Networks is de bedenker en marktleider van Next-Generation Firewalling. Palo Alto Networks is in 2005 opgericht door NIr Zuk, Security Visionair en schrijver van de Statefull inspecition code die tot op heden in alle Firewalls gebruikt wordt. Palo Alto Networks levert een ongekende controle over applicaties en inzicht in de applicatiecontent. Anders dan de traditionele firewall kijkt Palo Alto naar de gebruiker in combinatie met de gebruikte applicatie en niet naar IP-adressen en poorten. Met behulp van de gepatenteerde App-ID engine identificeert Palo Alto applicaties, ongeacht de poort, het protocol of SSL encryptie. Met Palo Alto krijgt de controle terug op alle applicaties die in uw netwerk gebruikt worden gekoppeld aan de gebruiker! Palo Alto doet tot 20Gbps aan firewalling zonder degradatie in de performance, zoals gebeurt bij elke andere firewall of Unified Threat Management Device.
 
Voor meer informatie: www.paloaltonetworks.com

F5 Networks

F5 Networks is marktleider in Application Delivery Networking (ADN). Het bedrijf levert oplossingen die de veiligheid, snelheid en beschikbaarheid van applicaties verbeteren. De flexibele F5-architectuur stelt organisaties in staat te innoveren op basis van informatie uit communities. Op deze manier kunnen organisaties hun IT-flexibiliteit verbeteren en op dynamische wijze diensten met een toegevoegde waarde aanbieden. Het is de visie van F5 om de beschikbaarheid van data en applicaties te combineren. Met deze combinatie profiteren klanten van een buitengewoon uitgebreide keuze hoe ze hun ADN-oplossingen inzetten. Dit opent voor hen een wereld van beheermogelijkheden voor applicaties, servers, storage en netwerkbronnen waarmee organisaties in staat zijn hun application delivery te stroomlijnen en kosten te besparen. Multinationals, wereldwijde organisaties, service- en cloud-providers, en leveranciers van Web 2.0-content vertrouwen op F5 om zakelijke successen te behalen.
 
Voor meer informatie: www.F5networks.nl.

Radware

Radware is de globale marktleider op gebied van geïntegreerde application delivery oplossingen, garandeert de volledige beschikbaarheid, maximale performance, en de complete beveiliging van business kritische applicaties voor bijna 10.000 enterprise klanten en carriers over de gehele wereld. Met APSolute®, Radware’s alles omvattende en bekroonde suite van application delivery en network security producten, kunnen bedrijven uit iedere industrie hun productiviteit opvoeren, hun winstgevendheid verhogen, en de kosten van de IT operatie en aanschaf kosten van infrastructuur verlagen door het “business smart” maken van het netwerk.
 
Voor meer informatie: www.radware.com.

BMC Software

BMC Software is wereldmarktleider in oplossingen voor het beheren, optimaliseren en troubleshooten op webapplicaties. De oplossing maakt gebruik van de resultaten van gebruikers per keer dat een website bezocht wordt. Door gebruik te maken van gedetailleerde informatie over de gebruiker kunnen taken als Incident Management, Service Level Management en change management efficiënter gedaan worden allemaal in het voordeel van de eindgebruiker. Door inzicht te hebben in de front-end tot en met de back-end levert BMC Software een uitgebreide oplossing om de performance van Webapplicaties zo hoog mogelijk te houden vanuit het perspectief van de eindgebruiker. De oplossing dien het doel om de eindgebruiker een ultieme ervaring te bezorgen bij het gebruik van uw webapplicaties.
 
Voor meer informatie: www.bmc.com.

Axway

Axway is een bedrijf dat gespecialiseerd is in Business Interaction. Axway is de enige die alle zakelijke interacties kan beheren, uitrollen, beveiligen en monitoren. Axway facilliteert de transacties, processen en integratie tussen organisaties die de business versnellen door het wegnemen van de traditionele drempels van dataoverdracht. De oplossing is zeer uitgebreid en biedt organisaties business-to-business integratie, Managed File Transfer, Secure Email, business activity monitoring, enterprise application integration, service-oriented architecture, business process management, track & trace and identity management solutions. We bieden dit in een professional service model aan en ook als cloud en SaaS oplossing. Axway is volgens Gartner de absolute leider als het gaat om Managed File Transfer oplossingen.
 
Voor meer informatie: www.axway.com.

Layer 7

Layer 7 is de marktleider in het leveren van XML Security, SOA Governance en connectiviteitoplossingen voor SOA, Web en Cloud. Met de 2 verschillende varianten, SecureSpan en CloudSpan, voor gateway en management oplossingen zorgt Layer 7 ervoor dat organisaties meer kunnen halen uit hun online investeringen voor bijvoorbeeld webapplicaties.
 
Voor meer informatie: www.layer7tech.com.

Beyond Security

Beyond Security is meer dan 10 jaar innovatief marktleider als het gaat om security control en management oplossingen. De oplossing biedt geautomatiseerd vulnerability scanning, controle en management om organisaties te helpen met hun compliance vraagstukken. De oplossing vindt kwetsbaarheden in servers, het netwerk, desktops en applicaties om vervolgens de gaten in uw security te kunnen dichten. De oplossingen geven u de tools in handen om uw Security nog beter onder controle te krijgen en te houden. Met klanten in elke grote industrie en een aantal van de grootste bedrijven ter wereld is Beyond Security een van de beste oplossingen als het gaat om Vulnerability Management.
 
Voor meer informatie: www.beyondsecurity.com.

Storgrid

Storgrid is een enterprise oplossing voor (bedrijven en) de gebruiker om te kunnen delen, samenwerken en meer. Primair voor bestanden waarbij samenwerking centraal staat. Bovendien stelt storgrid de organisatie in staat processen makkelijker te laten verlopen. Het platform helpt organisaties effectief en veilig om te gaan met de toenemende trend van BYOD in een on-premise of private cloud-omgeving. Storgrid biedt een veilige, gebruikersvriendelijke, flexibele manier om bestanden te delen. Voor elke organisatie. Met vier niveaus van beveiliging om uit te kiezen. De oplossing kan extern worden gehost of op locatie bij de klant draaien, ook een combinatie van beiden is mogelijk. Flexibiliteit is zeer belangrijk! Beveiligde bestandsdeling is dus binnen handbereik en kan praktisch worden aangepast aan de eisen van de klant. Bovendien is het commerciële model transparant; pay per use of per staffel.
 
Voor meer informatie: www.storgrid.com

Bel mij

Uw naam*:
Uw telefoonnummer*:
Verzenden

Isala Klinieken

"De oplossing van ION-IP zorgt ervoor dat bij calamiteiten, bijvoorbeeld de uitval van een datacenter, alle clients met het andere datacenter kunnen communiceren"