Wij maken gebruik van COOKIES op deze website
ok

Over ION-IP

ION-IP staat voor 'oog op IP', in praktijk gebracht door het gebruik van de modernste en meest vooruitstrevende technologieën op basis van het Internet Protocol. ION-IP levert de oplossingen om uw informatiestromen en transacties onder alle omstandigheden de goede kant op te sturen en om uw IT-infrastructuur maximaal te laten presteren en renderen.
Onze specialisten maken uw communicatie- en applicatie-infrastructuur duurzaam robuuster, veiliger, flexibeler en eenvoudiger. Uw IT wordt daardoor goedkoper.
 
Wij bieden een doordachte visie op IT-architectuur, bewezen expertise en een praktische aanpak.
U krijgt in real-time inzicht in de kwetsbaarheden en belastingen van uw toepassingen en in hoe de performance van uw bedrijfskritische applicaties door uw organisatie en uw klanten wordt ervaren. We helpen u een robuuste architectuur te ontwerpen en neer te zetten. En we zorgen ervoor dat alles optimaal blijft functioneren.
 
Het resultaat: uw informatie- en transactiestromen en daarmee uw bedrijfsprocessen blijven ook onder de meest uitdagende omstandigheden ongehinderd doorlopen; u hebt doorlopend controle over wat er gebeurt. De tevredenheid van klanten, partners en medewerkers blijft op het gewenste peil.
Wij trots zijn op de kennis en ervaring die wij sedert 1985 hebben opgebouwd in het leveren van op IP gebaseerde ICT-diensten en -oplossingen. Dankzij onze goede reputatie op dit gebied, in combinatie met onze omvang en de middelen die ons ter beschikking staan, weten de klanten van ION-IP zich verzekerd van een hoogwaardige dienstverlening. Dat zijn onder meer: KPN, Ziggo, UPC, KLM, ECT, Wehkamp en Provincie Overijssel.
 
Dit maakt ons onderscheidend:

Bel mij

Uw naam*:
Uw telefoonnummer*:
Verzenden

NN

"ICT moet gemakkelijker, inzichtelijker en veiliger. ION-IP weet hoe je dat voor elkaar krijgt"