Wij maken gebruik van COOKIES op deze website
ok
Security Application Performance Mobility Cloud Control
"Snel, veilig, inzichtelijk en
altijd beschikbaar"

De visie van ION-IP

Application and Business Architecture
In onze visie is een centraal punt nodig wanneer u wilt dat uw applicatie-omgeving eenvoudiger, goed te beveiligen en uitgebreid te monitoren moet zijn. Centraal in onze ABC-architectuur staat dan ook het zogeheten ION Point of Control. Dit is een gateway met een eenvoudige en eenduidige infrastructuur, waarmee u weer grip krijgt op de informatiestromen tussen gebruikers en applicaties, tussen gebruikers onderling en tussen applicaties en clouds. 
 
Intelligence
De ABC-architectuur geeft u zicht op welke applicaties door welke users gebruikt worden en welke beveiligingsrisico’s u op dit moment loopt. Bovendien krijgt u in real-time inzicht in hoe goed uw webapplicaties werken. Bij problemen ziet u direct waar de oorzaak van de verstoring of vertraging ligt.
 
 
 
 
   
ION Point of Control
Het ION Point of Control is de centrale toegangspoort tot uw informatie, voor welke gebruiker met welk device dan ook. Door de context van de gebruiker te bepalen – zijn locatie, zijn rol en rechten alsmede zijn type device - kan veilig toegang worden gegeven tot de juiste en relevante informatie. Het voor de toegang gebruikte apparaat wordt op antivirus en firewall-instellingen geïnspecteerd. En u kunt afdwingen dat gevoelige informatie alleen op kantoor kan worden bekeken, of dat een privé-apparaat uitsluitend toegang krijgt tot e-mail en agenda-informatie. Optimale beveiliging is het resultaat.

Het Point of Control integreert naadloos met VDI-oplossingen als Citrix en VMWare, waarbij point solutions als Citrix Access Gateway of VMWare Security Server overbodig worden. Hierdoor bespaart u aanzienlijk op licenties, hardware-kosten en onderhoud.
 
Application Performance
Het Point of Control regelt voor u daarbij de  beschikbaarheid en performance van uw applicaties. Uw applicaties kunnen daarbij in uw eigen datacenter staan of ergens in de cloud. 

Bel mij

Uw naam*:
Uw telefoonnummer*:
Verzenden

Gemeente Utrecht

"De performance oplossing van ION-IP voor het vergroten van de applicatie- beschikbaarheid bieden simpelweg de beste prijs-kwaliteit verhouding"