Wij maken gebruik van COOKIES op deze website
ok
Intelligence Security Application Performance Mobility Cloud Control
"Snel, veilig, inzichtelijk
en altijd beschikbaar"

De visie van ION-IP

Application & Business Continuity (ABC-) Architecture

In onze visie is een centraal punt nodig wanneer u wilt dat uw applicatie-omgeving eenvoudiger, goed te beveiligen en uitgebreid te monitoren moet zijn. Centraal in onze ABC-architectuur staat dan ook het zogeheten ION-IP Point of Control. Dit is een gateway met een eenvoudige en eenduidige infrastructuur, waarmee u weer grip krijgt op de informatiestromen tussen gebruikers en applicaties, tussen gebruikers onderling en tussen applicaties en clouds. 
 

Intelligence

De ABC-architectuur geeft u zicht op welke applicaties door welke users gebruikt worden en welke beveiligingsrisico’s u op dit moment loopt. Bovendien krijgt u in real-time inzicht in hoe goed uw webapplicaties werken. Bij problemen ziet u direct waar de oorzaak van de verstoring of vertraging ligt.
 
 
 
 
   

ION-IP Point of Control

Het ION-IP Point of Control is de centrale toegangspoort tot uw informatie, voor welke gebruiker met welk device dan ook. Door de context van de gebruiker te bepalen – zijn locatie, zijn rol en rechten alsmede zijn type device - kan veilig toegang worden gegeven tot de juiste en relevante informatie. Het voor de toegang gebruikte apparaat wordt op antivirus en firewall-instellingen geïnspecteerd. En u kunt afdwingen dat gevoelige informatie alleen op kantoor kan worden bekeken, of dat een privé-apparaat uitsluitend toegang krijgt tot e-mail en agenda-informatie. Optimale beveiliging is het resultaat.

Het Point of Control integreert naadloos met VDI-oplossingen als Citrix en VMWare, waarbij point solutions als Citrix Access Gateway of VMWare Security Server overbodig worden. Hierdoor bespaart u aanzienlijk op licenties, hardware-kosten en onderhoud.
 

Application Performance

Ons Point of Control regelt voor u daarbij de  beschikbaarheid en performance van uw applicaties. Uw applicaties kunnen daarbij in uw eigen datacenter staan of in de cloud. 

Bel mij

Bedrijfsnaam:
Uw naam*:
Uw telefoonnummer*:
Verzenden

F5 Networks

"ION-IP heeft al meerdere keren de iRules-contest gewonnen, hun expertise staat daarmee hoog aangeschreven binnen F5."