Wij maken gebruik van COOKIES op deze website
ok
Intelligence Security Application Performance Mobility Cloud Control
"Hoe krijgen mijn mensen overal en altijd veilig toegang tot onze informatie?"

ION-IP Mobility

Steeds meer medewerkers gebruiken steeds meer devices om uw bedrijfsapplicaties te benaderen: volgens IDC worden er wereldwijd 1 miljard mobiele devices gebruikt voor zakelijke toepassingen. Hiervan is 30% door de medewerker zelf aangeschaft. Ongetwijfeld bestaat ook in uw organisatie behoefte aan zaken als Bring Your Own Device (BYOD), Choose Your Own Device (CYOD) en Here Is Your Device (HIYD).
 
Mobiel werken heeft twee kanten: die van de infrastructuur en die van de informatie. U wilt controle houden over de apparatuur die wordt gebruikt om toegang te krijgen tot uw data en uw applicaties. En u wilt natuurlijk zeker weten dat er geen onbevoegd gebruik wordt gemaakt van de mobiele toegang tot uw gegevens, ook niet door uw eigen mensen.
 
ION-IP helpt u uw beleid op het gebied van Mobility vorm te geven in een aantal korte workshops met de beslissers. Na afloop weet u of u het beste voor BYOD, CYOD dan wel HIYD kunt kiezen, of u daarbij cloud toe kunt staan, wie welk device mag gebruiken en hoe om te gaan met uw informatie.

Bel mij

Bedrijfsnaam:
Uw naam*:
Uw telefoonnummer*:
Verzenden

NN

"ICT moet gemakkelijker, inzichtelijker en veiliger. ION-IP weet hoe je dat voor elkaar krijgt"