Wij maken gebruik van COOKIES op deze website
ok
Managed Services Advise Deploy Maintain

Managed Services

ION-IP Managed Services

We zien dat ons Point-of-Control concept voor het integraal monitoren, beheren en beveiligen van bedrijfscommunicatie voorziet in een grote vraag in de Enterprise–markt. Het is immers de weg naar goede optimalisatie en beveiliging van bedrijfsinformatie. De business vraagt om kostenbesparingen; tegelijkertijd moeten de belangrijke business projecten snel uitgevoerd worden om aan de snel veranderende marktvraag te kunnen voldoen.
 
ION-IP kan u helpen uw IT infrastructuur proactief te beheren. Wij kunnen u ontzorgen in uw operationeel beheer, waardoor uw medewerkers tijd krijgen mee te werken in de urgente business projecten. Door de jarenlange ervaring van de specialisten van ION-IP heeft u direct de beschikking over een specialist met kennis van zaken.
 
ION-IP staat al meer dan 25 jaar 7 x 24 uur voor haar klanten klaar om bedrijfskritische IT infrastructuren operationeel te houden. Zowel voor grote als middelgrote klanten staan wij jaar in jaar uit, dag en nacht paraat om verstoringen snel en vakkundig te verhelpen: op afstand en als het nodig is op locatie.
 

Servicedesk

Onze servicedesk neemt voor u management activiteiten uit handen als: capacity-, change-, incident-, problem-, release- en service level management. Bij ION-IP blijft u vanzelfsprekend baas in eigen keuken: gezamenlijk worden afspraken gemaakt om (indien gewenst) ook zelf changes uit te kunnen voeren.
 
Uw medewerkers krijgen weer lucht voor de belangrijke projecten en de specialisten van ION-IP staan dag en nacht voor u klaar! De voordelen op een rij:
  • Kennis van zaken;
  • Pro-actief beheer;
  • 7x24 support;
  • Ontzorging van uw IT.
 

Online Monitoring Center

Vanuit het OMC van ION-IP wordt 7x24 uw apparatuur op afstand bewaakt, waarbij een optimale beveiliging natuurlijk vanzelfsprekend is. Daarbij wordt u maandelijks geïnformeerd op basis van rapportages waarbij wij u proactief informeren over uw infrastructuur.
 

Meer informatie

Indien u meer informatie wilt, of met ons van gedachten wisselen over de mogelijkheden binnen uw organisatie, neem dan contact met ons op via +31 (0) 318 555 055 of info@ionip.com.

Bel mij

Bedrijfsnaam:
Uw naam*:
Uw telefoonnummer*:
Verzenden

F5 Networks

"Wij zien ION-IP al lange tijd als geweldige vertolkers van de flexibele kracht van onze oplossingen"