Wij maken gebruik van COOKIES op deze website
ok
Intelligence Security Application Performance Mobility Cloud Control
"Ik wil real-time inzicht in de staat van mijn digitale communicatie."

ION-IP Intelligence

ION-IP Intelligence

  • Real-time inzicht in de staat van de digitale communicatie tussen mensen en applicaties
  • De basis voor betere beslissingen over de aanschaf en optimalisatie van uw infrastructuur
  • Cruciaal om uw online omzetflow op peil te houden en om uw bestaande systemen beter te laten renderen
     

Waarom Intelligence

De werking van uw IT bepaalt de kwaliteit van uw business. U wilt een vinger aan de pols houden en kunnen volgen hoe uw bedrijfsprocessen verlopen. U wilt à la minute inzicht in de risico’s en de prestaties van uw IT.

De eisen en wensen van de eindgebruikers ten aanzien van applicaties maken dat de prestaties van uw communicatie-infrastructuur van directe invloed zijn op uw omzet. Het gedrag van uw eindgebruikers is lastig te voorspellen en daarom is real-time inzicht in de beschikbaarheid en de prestaties van de applicaties noodzakelijk. Naast inzicht in de technische voorzieningen is informatie over de beleving van de eindgebruiker van cruciaal belang. Een tevreden klant of medewerker is mede bepalend voor het succes van uw (online) business. Verder is vanuit compliancy-oogpunt belangrijk dat de werking van de systemen en de genomen maatregelen wordt aangetoond.
 

Wat is Intelligence

Intelligence is inzicht op basis van de geconsolideerde informatie uit de gebruikte applicaties en systemen over hun werking. De informatie wordt in dashboards op zo’n manier gepresenteerd dat u er actie op kunt nemen. Het vergaren van goede Intelligence is de eerste stap om tot optimalisatie van uw communicatie-infrastructuur en uw applicaties te komen en in het verlengde daarvan uw bedrijfscontinuïteit veilig te stellen.
 

Waarom ION-IP

ION-IP levert Intelligence op basis van bewezen technologie voor het vereenvoudigen van het managen van websites en het vinden van incidenten. We integreren onze ION Intelligence oplossing in uw bestaande webomgeving zodat de investeringsnoodzaak beperkt blijft. U krijgt real-time inzicht in de beleving van uw eindgebruikers en de werking van de applicaties. Uw online business zal beter renderen en u zult besparen op de operationele kosten. Door intelligent Incident Management worden afwijkingen gemeld ten opzichte van de afgesproken Service Levels. U bent minder tijd kwijt bij het zoeken naar de oorzaak. Dankzij real-time inzicht worden problemen preventief verholpen, nog voordat gebruikers de helpdesk gaan belasten.

Bel mij

Bedrijfsnaam:
Uw naam*:
Uw telefoonnummer*:
Verzenden

Palo Alto

"Palo Alto Networks recognizes ION-IP as one of its certified gold partners in The Netherlands with best in class knowledge and experience in the Internet arena.