Wij maken gebruik van COOKIES op deze website
ok
Managed Services Advise Deploy Maintain
"Met The Eye van ION-IP is de cirkel rond"

De diensten van ION-IP

Van uitdenken tot uitbesteden: met The Eye is de cirkel rond

 
ION-IP dekt met haar diensten, oplossingen en partnerships de complete ICT-cyclus af op het gebied van communicatieprocessen, vanaf advies en ontwerp, via realisatie en gebruik tot en met complete uitbesteding (Managed Services).
  
ION-IP zelf is gespecialiseerd in de beveiliging en de optimalisatie van communicatieprocessen en applicaties. Partners nemen onder regie van ION-IP complementaire en additionele oplossingen en diensten voor hun rekening.
 
Zelf doen of uitbesteden?
Dankzij ION Intelligence heeft u inzicht in de kosten en opbrengsten van uw infrastructuur. U kunt goed onderbouwd beslissen of en wat u beter kunt uitbesteden. De ION ABC-architectuur maakt het mogelijk uitbesteding gemakkelijk door te voeren en toch goed de vinger aan de pols te houden.
 
 
 
 

Advise

Onze dienstverlening begint met een gedegen analyse, waarna er dankzij ION Intelligence een concreet en compleet advies aan u wordt uitgebracht. Het resultaat is een heldere analyse van de huidige situatie en een advies over welke acties u - indien gewenst samen met ons - kunt ondernemen ter verbetering.

Deploy

ION-IP kenmerkt zich door een praktische en resultaatgerichte instelling. We helpen u graag de in de Advise-fase geïdentificeerde verbeteringsvoorstellen daadwerkelijk te realiseren.

Maintain

Wanneer uw nieuwe IT-oplossing operationeel is, wilt u ook een meer dan uitstekende ondersteuning voor deze omgeving. ION-IP biedt een heel skala aan mogelijkheden om u tot op het juiste moment te ontzorgen.

Managed Services

Zelf doen of uitbesteden? Vaak is uitbesteden beter. U kunt - net als veel van onze klanten - ervoor kiezen het beheer over uw nieuwe omgeving uit te besteden aan de specialisten van ION-IP. U profiteert dan van de beste expertise en schaalgrootte, en u bent daardoor per saldo goedkoper uit. 

Bel mij

Bedrijfsnaam:
Uw naam*:
Uw telefoonnummer*:
Verzenden

Palo Alto

"Palo Alto Networks recognizes ION-IP as one of its certified gold partners in The Netherlands with best in class knowledge and experience in the Internet arena.