Wij maken gebruik van COOKIES op deze website
ok
Managed Services Advise Deploy Maintain
"Snelle en vakkundige implementaties"

Deploy

ION-IP kenmerkt zich door een praktische en resultaatgerichte instelling. We helpen u graag de in de Advise-fase geïdentificeerde verbeteringsvoorstellen daadwerkelijk te realiseren. Om het succes van de verbeteringen te verzekeren, voorzien we in een aantal tools:
  • Proof of Concept
  • Implementation
  • Migration
  • Projectmanagement
  • Consultancy
 

Proof of Concept

Om u zekerheid te geven over welke functionaliteit de voorgestelde oplossing u kan bieden, of om u meer inzicht te geven hoe zij in uw omgeving werkt, voorziet ION-IP desgewenst in Proof of Concepts. Hierdoor kunt u ervaren wat u krijgt en kunt u proeven aan de functionaliteiten van de daadwerkelijke oplossing. Een Proof of Concept kan op diverse manieren worden ingevuld, van een proefopstelling bij u op locatie, een demo-omgeving in de cloud tot een referentiebezoek bij een van onze klanten.
 

Implementation en Projectmanagement

De Deploy dienstverlening van ION-IP zorgt voor een probleemloze invoering van de voorgestelde verbetering of oplossing in uw IT-omgeving. Dankzij de uitgekiende en beproefde wijze van werken zorgt de aanpak van ION-IP ervoor dat uw business kan blijven werken, terwijl uw IT-omgeving wordt verbeterd. ION-IP past hiervoor een op Prince2 gebaseerde methodiek toe, waarin communicatie en helderheid voorop staat. Als klant neemt u zitting in de stuurgroep van het project, zodat u in controle blijft.
 
Door op de juiste punten Go/No-Go beslismomenten in te bouwen, blijft het project op koers en minimaliseert u risico’s.
 

Consultancy

Onze bijdrage aan de succesvolle uitvoering van het uitgebrachte advies kan ook gebeuren in de vorm van kennisoverdracht aan uw organisatie en consultancy. Uw medewerkers worden dan bij de hand genomen, bijvoorbeeld in het maken van een nieuw ontwerp van uw IT-infrastructuur. Deze trajecten worden uitgevoerd door ervaren en gecertificeerde consultants en architecten.
 

Bel mij

Bedrijfsnaam:
Uw naam*:
Uw telefoonnummer*:
Verzenden

F5 Networks

"Wij zien ION-IP al lange tijd als geweldige vertolkers van de flexibele kracht van onze oplossingen"