Wij maken gebruik van COOKIES op deze website
ok
Intelligence Security Application Performance Mobility Cloud Control
"Eenvoudig en veilig in de Cloud"

ION-IP Cloud Control

Wellicht overweegt u om voorzichtig een aantal applicaties in de cloud te zetten. Bijvoorbeeld omdat de applicatie-ontwikkeling door derden wordt uitgevoerd en ze ook de hosting kunnen verzorgen. Of misschien wilt u gebruik maken van cloud-applicaties zoals Salesforce, Google Docs of Office365?
 
Hoe zorgt u voor een veilige authenticatie van deze applicaties, hoe koppelt u veilig de applicaties in de cloud met uw andere applicaties die nog steeds in uw eigen IT-infrastructuur staan?
 
Het ION-IP Point of Control draagt zorg voor veilige authenticatie van uw gebruikers voor applicaties in de cloud. Eventueel zelfs gecombineerd met Active Directory en token authenticatie (one time passwords). Daarbij voorziet het Point of Control in Single Sign On functionaliteit voor de verschillende cloud-applicaties. Hierdoor maakt het voor de gebruiker niet meer uit waar applicaties zich bevinden: intern in het bedrijf of in de cloud. Het Point of Control regelt bovendien de beveiliging en encryptie van het berichtenverkeer.
Dankzij deze aanpak kunt u applicaties op veilige wijze in de cloud zetten.
 

Dit zijn de oplossingen van Veilig naar de Cloud met ION-IP

  • Cloud Single Sign On
  • Bedrijfsapplicaties veilig ontsluiten via mobiele apps
  • Integratie van uw backend-applicaties met de cloud
 
Cloud computing is 'the way to go'. Neem contact met ons op voor het realiseren van een toekomstvaste cloudstrategie!

Bel mij

Bedrijfsnaam:
Uw naam*:
Uw telefoonnummer*:
Verzenden

Lab Noord

"ION-IP adviseert ons volledig. Ze blijven dicht bij hun specialisme en verlenen ook buiten kantoortijd een goede service"