Wij maken gebruik van COOKIES op deze website
ok
Intelligence Security Application Performance Mobility Cloud Control
"Maximale beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van uw informatiestromen."

ION-IP Security

ION-IP Security

  • Robuuste en flexibele infrastructuur
  • Hoogwaardige beveiliging
  • Compliancy
  • Vermijding afbreukrisico, imago- en reputatieschade
 

Waarom ION-IP Security

Uw business moet te allen tijde door kunnen gaan. Daar is robuuste en veilige IT voor nodig. IT die onder normale omstandigheden doet wat ie moet doen, maar die ook onder ongewone omstandigheden overeind blijft, bijvoorbeeld bij storingen van apparatuur, bij aanpassingen aan de systemen en zelfs bij aanvallen uit CyberSpace. Er ontstaan voortdurend nieuwe dreigingen die zich richten op fraude of het ontvreemden van privacy-gevoelige informatie, zoals creditcardinformatie of persoonsgegevens. De focus van professionele criminele organisaties verplaatst zich van de netwerkinfrastructuur naar de webapplicaties.
 
Daarnaast moeten bedrijven voldoen aan regelgeving die door instanties of overheden wordt opgelegd. Een CxO, Security Officer of een IT Manager zal in toenemende mate moeten aantonen dat de veiligheid van gegevens en de privacy van personen goed gewaarborgd zijn. Security Management is risicomanagement, uw organisatie dient continu zicht te hebben op de kwetsbaarheden en risico’s om daar snel en adequaat op te kunnen reageren.
De IT moet ook flexibel blijven, om snel en veilig nieuwe mogelijkheden toe te staan, zoals cloud computing, Het Nieuwe Werken en Bring Your Own Device (BYOD).
 

Wat is ION-IP Security

Security is het waarborgen dat uw applicaties – en in het verlengde daarvan uw business – zelfs onder de meest uitdagende omstandigheden doorgang blijven vinden. Goede beveiligingsmaatregelen en een robuuste, flexibele infrastructuur maken dit mogelijk. Verder is vanuit compliancy-oogpunt belangrijk dat de werking van de systemen en de genomen maatregelen worden aangetoond. Dat alles vraagt om een duidelijke visie op veilige uitwisseling van data en informatie tussen mensen en systemen en op de onderliggende IT-infrastructuur die daar voor nodig is.
 

 

Waarom ION-IP

ION-IP levert maatwerk in security-oplossingen om uw bedrijfsgevoelige informatie en applicaties te beschermen. Voor het waarborgen van de veiligheid van uw communicatie-infrastructuur en uw data maken we gebruik van diverse hoogwaardige security-oplossingen. Onze specialisten hebben niet alleen de kennis die nodig is om een solide architectuur te ontwikkelen, maar ook de praktische attitude om u uit de brand te helpen bij onvoorziene gebeurtenissen. Indien gewenst bouwen en configureren we de oplossing en zorgen wij ervoor dat deze naadloos integreert met de bestaande omgeving. Dit betekent voor u volledige ontzorging op het gebied van Security Management. Door het verkregen inzicht in uw kwetsbaarheden en risico’s bent u in staat snel en adequaat te handelen. Bovendien voldoet u aan de compliance-eisen die gesteld worden binnen uw industrie.
 

Bel mij

Bedrijfsnaam:
Uw naam*:
Uw telefoonnummer*:
Verzenden

Lab Noord

"ION-IP adviseert ons volledig. Ze blijven dicht bij hun specialisme en verlenen ook buiten kantoortijd een goede service"