Wij maken gebruik van COOKIES op deze website
ok
Intelligence Security Application Performance Mobility Cloud Control
"Onze informatiestromen moeten onder
alle omstandigheden op gang blijven.
Hoe doe ik dat?"

ION-IP Application Performance

ION-IP Application Performance

  • Snellere verwerking van informatie
  • Meer flexibiliteit
  • Betere gebruikersbeleving en lagere kosten

 

Waarom Application Performance

Uw business wordt alleen maar drukker: informatie-uitwisseling en transacties gaan razendsnel, probleemloze samenwerking tussen uw mensen, uw systemen en uw klanten en partners is bepalend voor winst of verlies, de concurrentie is meedogenloos. Uw IT is de remmende of juist de versnellende factor in het geheel.
 
Uw informatiestromen moeten onder alle omstandigheden op gang blijven. Onze specialisten nemen uw IT onder handen om te waarborgen dat de infrastructuur maximaal presteert. Uw architectuur wordt onder de loep gelegd, haperende systemen worden opgepept of vervangen, overbelaste netwerken uitgebreid en het netwerkverkeer wordt uitgebalanceerd.
 
De resultaten: uw klanten verliezen geen tijd op de website en uw medewerkers hebben geen last van trage of uitvallende systemen. Nieuwe ontwikkelingen, zoals cloud computing en Bring Your Own Device (BYOD), worden gemakkelijk en veilig opgenomen. Ook financieel ziet u resultaat: de IT-investeringen worden veel beter benut. Door de architectuur te optimaliseren, wordt de complexiteit van uw IT gereduceerd. Dat scheelt aanzienlijk in de kosten voor onderhoud en beheer.
 

Dit is Application Performance

Het verbeteren van de prestaties van uw applicaties zodat deze sneller reageren en beter beschikbaar zijn, noemen we Application Performance. ION-IP maakt onderscheidt tussen een aantal vormen van Application Performance.
 

 

Waarom ION-IP

ION-IP levert Performance-oplossingen die u helpen tegemoet te komen aan de wensen en eisen van de kritische eindgebruiker of potentiële online klant. Met onze kennis en kunde adviseren we u graag over de mogelijkheden voor meer flexibiliteit, schaalbaarheid en dus ROI van uw omgeving. Veilige uitwisseling van informatie staat centraal in de oplossingen. Door goed en veilig draaiende applicaties voorkomt u reputatieschade en bespaart u kosten door het verhogen van de effectiviteit van uw IT resources.
 

Bel mij

Bedrijfsnaam:
Uw naam*:
Uw telefoonnummer*:
Verzenden

ION-IP ontwerpt en implementeert Single Sign-On oplossing voor grote electronica onderneming

Universele oplossing voor SAAS diensten en webapplicaties, ongeacht het type authenticatie.
 
Met dit universele Single Sign-on systeem is de electronicaonderneming verzekerd van een toekomstvaste oplossing. Wil zij op termijn gebruik gaan maken van andere SAAS oplossingen, zoals bijvoorbeeld Office 365 of Salesforce.com, dan kan dit zonder problemen geintegreerd worden in het bestaande Single Sign-on systeem omdat de oplossing aanpasbaar is aan elke interface. Lees de gehele case study.