Wij maken gebruik van COOKIES op deze website
ok

Microsoft TMG end of support Microsoft TMG end of support

29 / 08 / 2014
Persbericht
 
ION-IP: “Microsoft TMG end of support? Kom nu in actie”
 
Veenendaal, xx augustus 2014 – Microsoft heeft aangekondigd de mainstream support van de veelgebruikte Forefront Threat Management Gateway (TMG) per 15 april 2015 te beëindigen. De talloze enterprise gebruikers hebben nog ruim 8 maanden de tijd op zoek te gaan naar een alternatief en dit te implementeren. ION-IP voorziet met de ION-IP Point of Control in een uitstekend alternatief. Hierbij heeft ION-IP meerdere succesvolle implementaties uitgevoerd op basis van een blauwdruk die gezamelijk met de klant tot stand is gekomen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar www.Ionip.com/actueel/persberichten.
 
“Microsoft heeft tijdig aangekondigd de support op TMG te staken en april 2015 lijkt nog ver weg. Maar ondernemingen doen er goed aan nu in actie te komen.” Dat zegt Michael Bachman, Sales Director bij ION-IP. “Een beetje enterprise heeft tientallen, zo niet honderden applicaties die allemaal overgezet moeten worden op het nieuwe platform. Dat moet heel secuur gebeuren, zeker als het om bedrijfskritische applicaties gaat. Acht maanden zijn zo voorbij.”
 
Centraal in de oplossing van ION-IP staat het Point-of-Control. Dit is een gateway met een heldere en eenduidige infrastructuur, waarmee de klant grip krijgt op de informatiestromen tussen gebruikers en applicaties, tussen gebruikers onderling en tussen applicaties en clouds. Door de context van de gebruiker te bepalen – zijn locatie, zijn rol en rechten alsmede zijn type device - kan veilig toegang worden gegeven tot de juiste en relevante informatie.
 
Het ION-IP Point of Control omvat verschillende functionaliteiten die de functies van de TMG uitstekend kunnen overnemen. Afhankelijk van de huidige inzet van de TMG zijn één of meer modules voldoende om de TMG-functie over te nemen. Bijkomend voordeel van overstappen op het ION-IP Point of Control is dat ook andere point solutions in de infrastructuur vervangen kunnen worden. “Een aantal grote ondernemingen heeft ons ingeschakeld om de overgang van TMG naar ION-IP Point of Control te begeleiden. We zien dat de overgang als katalysator dient om de complete security infrastructuur onder de loep te nemen, te stroomlijnen en op een hoger beveiligingsniveau te brengen. De effectiviteit wordt direct hoger en de kosten lager,” zegt Bachman.
 
Over ION-IP
ION-IP optimaliseert de prestaties, de veiligheid en de inzichtelijkheid van de bedrijfskritische communicatieprocessen van haar klanten. En daarmee van hun business. Dankzij de aanpak van ION-IP heeft de klant meer inzicht waardoor onderbouwde investeringsbeslissingen, betere prestaties en veiliger informatievoorziening tot stand komen. Met de diensten, oplossingen en partnerships dekt ION-IP de complete ICT-levenscyclus af, vanaf ontwerp, via levering, bouw en gebruik tot en met complete uitbesteding (Managed Services).
Grote organisaties in de sectoren Finance, Telecom, Zorg en Overheid hebben voor ION-IP gekozen vanwege de pragmatische aanpak, de flexibiliteit en de betrokkenheid van gecertificeerde engineers.
 
Voor meer informatie:
ION-IP
Michael Bachman
Telefoon: 0318 55 50 55
E-mail: info@ionip.com
www.ionip.com

 

Vacature: Skilled Servicedesk medewerker Vacature: Skilled Servicedesk medewerker

08 / 07 / 2014

Vacature: Skilled Servicedesk medewerker Vacature: Skilled Servicedesk medewerker

08 / 07 / 2014

ION-IP Advisory: F5 Technology Refresh Program ION-IP Advisory: F5 Technology Refresh Program

07 / 07 / 2014

Vacature: Account Manager Vacature: Account Manager

01 / 07 / 2014

Vacature: Senior Engineer Vacature: Senior Engineer

23 / 06 / 2014

Workshop ‘Veilig data delen. Het kan!’ Workshop ‘Veilig data delen. Het kan!’

23 / 05 / 2014

Onversluitelde iOS e-mail bijlagen: probleem of niet? Onversluitelde iOS e-mail bijlagen: probleem of niet?

08 / 05 / 2014

Overzicht Nieuwsbrieven Overzicht Nieuwsbrieven

01 / 05 / 2014

Workshop “Bescherm uw Webapplicaties met oplossingen van F5 Networks Workshop “Bescherm uw Webapplicaties met oplossingen van F5 Networks

29 / 04 / 2014

Heartbleed - Belangrijke Security waarschuwing Heartbleed - Belangrijke Security waarschuwing

17 / 04 / 2014

Workshop “Bescherm uw Webapplicaties met oplossingen van F5 Networks Workshop “Bescherm uw Webapplicaties met oplossingen van F5 Networks

02 / 04 / 2014

ION-IP trekt zwaargewichten aan; heeft meerdere vacatures ION-IP trekt zwaargewichten aan; heeft meerdere vacatures

07 / 02 / 2014

Partnership Palo Alto Networks en VMware Partnership Palo Alto Networks en VMware

19 / 12 / 2013

ION-IP omarmt de nieuwe F5 Networks Synthesis architectuur ION-IP omarmt de nieuwe F5 Networks Synthesis architectuur

19 / 12 / 2013

Workshop Palo Alto Networks Workshop Palo Alto Networks

18 / 12 / 2013

ION-IP ziet sterke vraag naar managed services; heeft meerdere vacatures ION-IP ziet sterke vraag naar managed services; heeft meerdere vacatures

15 / 11 / 2013

Samenwerking ION-IP & Storgrid Samenwerking ION-IP & Storgrid

13 / 11 / 2013

ION-IP als enige F5 Guardian Partner in Nederland ION-IP als enige F5 Guardian Partner in Nederland

12 / 06 / 2013

Nieuwe proposities ION-IP : BYOD & Secure DropZone Nieuwe proposities ION-IP : BYOD & Secure DropZone

21 / 09 / 2012

ION-IP groeit en benoemt Michael Bachman tot commercial director ION-IP groeit en benoemt Michael Bachman tot commercial director

12 / 07 / 2012

ION-IP behaalt F5 accreditatie ION-IP behaalt F5 accreditatie

29 / 09 / 2011

Maximale beoordeling ION-IP Customer Operations door F5 Maximale beoordeling ION-IP Customer Operations door F5

29 / 09 / 2011